Hyra stuga, stugor att hyra, stugor uthyres  

Allt om stuguthyrning i Sverige på ett ställe!


Svenska - stuguthyrning, hyra stuga English - cottages in Sweden
 
Forum > Stuga uthyres > Stuga i NV Skåne

Stuga i NV Skåne

Johan Brantmark | | 2006-05-21 22:19
Denna stuga ligger i Farhult, vid Skäldervikens södra sida och är perfekt för en till två familjer. Vi har två stugor på tomten dår stora huset är på 70 kvm och har två små sovrum med en dubbelsäng resp en våningsäng. Ett kök med diskmaskin, mikro, spis, ugn, kyl/frys och 1+2 m arbetsyta på två bänkar. Badrum med dusch och tvättmaskin. Ett allrum med soffa, fåtöljer, TV, dvd, öppen spis och matbord med plats för 8-10 personer.

Gäststugan är på 20 kvm och har en separat toalett med duschkabin samt ett stort rum med ett litet matbord, ett pentry med två plattor och kyl, två våningsängar och en liten soffa. Det är ett komplett boende, men mindre.

Tomten är ca 900 kvm stor och det mesta är gräsmatta. Där finns en gungställning och en sandlåda för barnen. Vi har en stor stenlagd terrass i väster med utemöbler och en gasgrill. På tomten kan man parkera 1-2 bilar, lite beroende på hur stora bilarna är. Gatan är en lugn gata med enbart boendetrafik.

Vår stuga ligger 5 minuters promenad från en långgrund sandstrand, Farhultsbaden (södra delan av Skälderviken). Det är en strand som sköts om av Höganäs kommun så den städas från tång när det behövs samt har badvakter under högsäsong. I byn finns en liten butik med en bensinpump och en liten strandkrog. 4 km bort finns Jonstorp med en större butik och mer service. Även ett gästgiveri, Tunneberga Gästis. Det är 9 km till Höganäs och 11 km till Ängelholm där det finns både Ica, AG:s, Konsum och Lidl.

Vi är intresserade av att hyra ut vecka 27-29 samt vecka 26 men då från söndagen. Vi vill hyra ut 2 av veckorna, vilka spelar ingen roll. Husdjur är inte välkomna och röka får man bara göra utomhus.

Är du intresserad så ring på 070-6011667 eller skicka ett mail.
Meddelandet har blivit läst av 4791 personer.
Sv: Stuga i NV Skåne
Ulrika Håkanson | | 2006-05-23 14:48
Hej..jag undrar om huset/stugan är ledig v.29?
Vänligen//Ulrika

Navigera: 1

Svara på meddelandet
Rubrik

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande

SPAM-kontroll
Skriv tack i rutan:
Foruminformation 

Om Stugguiden.se Föreslå länk Kontakta oss Fler länkar