Hyra stuga, stugor att hyra, stugor uthyres  

Allt om stuguthyrning i Sverige på ett ställe!


Svenska - stuguthyrning, hyra stuga English - cottages in Sweden
 
Forum > Stuga önskas hyra > Stuga med sjö eller havsutsikt

Stuga med sjö eller havsutsikt

Ingvor Pettersson | | 2009-05-19 21:45
Vi är ett skötsamt medelålders par och 2 vuxna barn som under v 29 vill hyra ett fritidshus ev med gäststuga, belägen utmed Östersjön max c:a 6-7 mil i nord-sydlig riktning med utgångspunkt från Stockholm. Sjö eller havsutsikt vore fantastiskt och nära till bad om det inte är sjötomt.
Vi ser fram emot en avkopplande vecka med vandringar, äntligen få tid att läsa böcker som väntar, och framför allt att umgås eftersom vi inte setts alla tillsammans sedan nyårshelgen. Vi är icke rökare och har inget husdjur, helst ankomstdag lördag.
Mvh
Ingvor
Meddelandet har blivit läst av 2902 personer.
Sv: Stuga med sjö eller havsutsikt
Bodil Hertz | | 2009-05-25 13:51
Hej! Vi har två hus varav ett om ca 50 kvm (exkl solterasser) samt en Friggebod i Årsta Havsbad (Östersjön-Horsfjärden). Storstugan har elvärme samt varmt och kallt vatten. Dusch och frystoalett i sep duschrum. Sovalkov med 140 cm säng samt ytterligare sovalkov med 2 våningssängar. Dessutom finns en stort sällskapsrum med eller utan TV/radio. Två stora solterasser på husets södra resp sydöstra sida. Friggeboden om ca 9 m har elanslutn samt två sovplatser i form av bäddsoffa. Stugan samt Friggeboden ligger ca 30 min med Pendeltåg och buss fr Stockhom. Det är promenadavstånd till områdets egen badstrand (familjebadstrand) samt till den stora badstranden. Vid den stora stranden finns även matställen samt bussanslutning till Stockholm. Fast båttrafik till och från Utö finns dessutom på ca 15 min promenadavstånd under sommaren.
Vi hyr ut stugan midsommar samt ve 26 resp fyra veckor; vecka 29, 30, 31 och 32.
Skriv en rad och berätta om Er själva om Ni är intresserade så skickar jag pdf fil med foton etc
Bodil
bodil.hertz@gmail.com

Navigera: 1

Svara på meddelandet
Rubrik

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande

SPAM-kontroll
Skriv tack i rutan:
Foruminformation 

Om Stugguiden.se Föreslå länk Kontakta oss Fler länkar