Hyra stuga, stugor att hyra, stugor uthyres  

Allt om stuguthyrning i Sverige på ett ställe!


Svenska - stuguthyrning, hyra stuga English - cottages in Sweden
 
Forum > Stuga uthyres > Sommarstuga - Naturreservat

Sommarstuga - Naturreservat

Per Karlsson | | 2009-04-19 19:08
Sommarstugan ligger någon kilometer utanför Kristdala (30km norr om Oskarshamn)

Sommarstugan Berget ligger mitt i naturreservat omgiven av ett fantastiskt landskap. Du har en helt egen badplats och om du är intresserad av fiske finns båt att tillgå.

Sjön Hummeln är känd för sitt djup och sitt fiskebestånd. Hummeln har en areal av 540 hektar och skapades genom ett metoritnedslag och är väldigt djup (61,5m). I sjön finns det inte mindre är 17 fiskarter: Abborre, Björkna, Braxen, Benlöja, Gädda, Gärs, Gös, Hornsimpa, Lake, Mört, Nors, Nissöga, Ruda, Sarv, Siklöja, Sutare och Ål.

Naturreservatet Malghult innehåller ett småkuperat landskap med markerade kullar. Naturreservatet innehåller fyra olika vegetationstyper och inhyser en mycket rik fauna och flora särskilt när det gäller fåglar och fjärilar.

Utsikten från stugan är mycket vacker. Stugan ligger upp på ett mindre berg med utsikt över sjön Hummeln. Den ligger helt ostört med privat väg. Stugan har inte el eller rinnande vatten. Istället drivs allt med gasol och det finns utedass. Dricksvatten tillhandahålls självklart (man får pumpa in det)

Det finns sovplatser för 6 personer.

Hemisda:http://web.comhem.se/sommarstuga/
Meddelandet har blivit läst av 1761 personer.

Svara på meddelandet
Rubrik

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande

SPAM-kontroll
Skriv tack i rutan:
Foruminformation 

Om Stugguiden.se Föreslå länk Kontakta oss Fler länkar