Hyra stuga, stugor att hyra, stugor uthyres  

Allt om stuguthyrning i Sverige på ett ställe!


Svenska - stuguthyrning, hyra stuga English - cottages in Sweden
 
Forum > Stuga önskas hyra > Havsnära med barn, Västsverige

Havsnära med barn, Västsverige

Jenny | | 2007-02-06 13:23
Barnvänligt boende(1+4år), på havsnära fastland i Bohuslän/Halland önskas 1-3 veckor i juli-augusti. Ej delad tomt tack, samt ej utedass. Minst 4 bäddar, minst två sovrum.
Önskar info om faciliteter(tvättmaskin? dusch? mm), avstånd till bad, affär, närmsta granne, barnvänlighet inkl. om det finns möjlighet att låna barnsäng/barnstol, samt foton och prisuppgift. Ange även ev rabattering vid fler veckors hyra.
Vi är skötsamma, rökfria, djurfria; två vuxna och två(ev. ett tredje äldre) barn. Söker ett ställe för avkoppling och bad, inget stoj.
M v h Jenny
Meddelandet har blivit läst av 7165 personer.
Sv: Havsnära med barn, Västsverige
Ewa-May | | 2007-02-11 17:49
Hej Jenny!

Vi hyr ut en vacker stuga på Näsudden, Utö. Det är förvisso inte i Bohuslän eller Halland, men är kanske ett bra alternativ. Du är hjärtligt välkommen att titta på vår hemsida www.nasudden.se för mer information och kontakta oss ifall du har intresse.

Med vänlig hälsning,

Ewa-May & Tomas

Sv: Havsnära med barn, Västsverige
Krister hedström | | 2007-02-13 12:11
Hej Jenny

Vi har en stuga på västkusten(Halland)Långasand. Stugan är på 80 Kvadratmeter och har ett vardagsrum, kök o badrum. I badrummet finns en toppmatad tvättmaskin. Stugan har fyra sovrum.Tre sovrum har dubbelsängar medan ett fjärde rum har en våningssäng med en 120säng i botten och en 80säng över. Stugan är byggd början på 60-talet och köket är något primitiv men badrum och sovrummen är omgjorda. Tomten är stor(1200m2) och ligger som sista hus på en återvändsgränd. Väldigt lugnt stugområde med stillsamma grannar. Det finns en liten livsmedelbutik bara 200 meter från huset. (De säljer mest glass o godis) I samma byggnad finns det en mycket bra restaurant som har både pizza(även hämtpizza) och a la carte. Det är c:a 600 m till havet som har en långgrund sandstrand och är perfekt för barnfamiljer. Det är väldigt lite turister som hittar till denna badvik vilket känns bra om man inte vill ligga som en packad sill i Mellbystrand eller Skrea som inte ligger så långt från Långasand. Vill man hitta på något är det bara tre mil till Halmstad. Till Falkenberg är det 1,5 mil som har bl.a. Vallarnas friluftsteater (Stefan O Christer) och även Laxfiske i Ätran mitt inne i Falkenberg.
Lediga veckor:26-27 Pris: 5000:-/vecka 9000:- för båda veckorna
33-35 Pris: 4000:-/vecka 7000:- för två veckor, 10000:- för tre veckor

Om ni är intresserade så kan vi skicka bilder på stugan och området.
MVH Krister o Lena

P.S Några informativa länkar

http://www.langasand.se/
http://www.vallarna.se/
http://www.svedinos.se/


Sv: Havsnära med barn, Västsverige
Pia Löfgren | | 2007-02-19 23:07
Hej Jenny,
Vi ( familj 2 vuxna, 2 barn 1,5 + 3,5 år) hyr ut vårt hus i Lysekil v 31+32( 28/7-11/8). Huset är 120 kvm + källare. 2 sovrum på övre våningen, ett med dubbelsäng + balkong, ett med våningssäng+ 90 cm säng. Ytterligare en sängplats finns i ett "genomgångsrum" på övervåningen. Havsutsikt. Dusch och toa på övre plan. Mellanplan fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, liten toalett.
I källarplan (ovan jord) inrett rum med Trinettekök ( om ni vill hyra med några vänner?), separat ingång, toa med badkar. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
300 meter till sandstrand och klippstrand, 300 meter till Havets Hus akvarium, minigolf, knappt 10 min promenad till centrum med affärer, restauranger mm. 10 min promenad till personfärja som går till Skaftö ( Saltö). Trädgård med sandlåda, uteplats etc.Pris 7500/vecka. Om ni är intresserade skickar jag gärna bilder. Mvh Pia

Sv: Havsnära med barn, Västsverige
Birgitta Lindén | | 2007-03-29 23:39
Hej Jenny!
Vi har ett sommarhus ca 10 km från Lysekil vid Gullmarsfjorden som är ledigt v. 26, 27, 31, 32 och 33 el. senare. Det är byggt 2000 och mycket modernt, totalt 90 m2 - 70 m2 i bottenvåning, 20 m2 på övre plan (loft). Bottenvåning: entré, 2 sovrum - det ena med dubbelsäng, det andra med 2 bäddar i våningssäng. Stort vardagsrum med utsikt över fjorden. Köket är i en del av vardagsrummet. Spis m. glashäll, kyl, frys, diskmaskin. WC med dusch och tvättmaskin. Övre plan (loftet) är ett allrum med 2 extrasängar och bäddsoffa. 500 m till bad - man följer en stig som börjar vid huset och som är lätt att gå (kan köra barnvagn). Barnstol och barnsäng kan ordnas. Solig altan med utemöbler och grill. Trädgård. Parkeringsplats vid stugan. Mycket lugnt och trevligt område med några privatägda stugor omkring. Badplatsen är en långgrund vik med både sand och klippor. Affärer finns i Lysekil ca 10 km. I Lysekil finns bl.a. Havets Hus, sälsafari, minigolf, trevliga restauranger och caféer, strandpromenad vid båthamnen. Ca 20 km till Nordens Ark - djurpark med utrotningshotade djur. Utflykter kan lätt göras till Skaftö ("Saltön" - Grundsund och Fiskebäckskil) och till Smögen t.ex. Pris: 7000 kr/vecka. Om ni vill hyra i 3 veckor är priset 20000 kr (1000 kr rabatt). Vi skickar gärna bilder om så önskas. Vänliga hälsningar Anders och Birgitta (har själva 3 barn).

Navigera: 1

Svara på meddelandet
Rubrik

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande

SPAM-kontroll
Skriv tack i rutan:
Foruminformation 

Om Stugguiden.se Föreslå länk Kontakta oss Fler länkar